Om blå vindar och vatten

Den rådande värmeböljan (28-30°C i skuggan) sätter verkligen käppar i hjulen för vår tänkta renovering, svetten rinner bara genom att göra ingenting... I morse bet dock M ihop och plockade bort den andra halvan av laminatgolvet (han plockade ihärdigt bort första halvan igår) men det är allt lite surt att vi inte kommit så långt som vi tänkt oss! Nåja, istället njuter vi av varma/heta sommardagar... Idag har vi tillbringat dagen ute på Skåldö på F:s sommarstuga - så skönt! Och efter idag kan vår skrutt A stoltsera med sitt första dopp i havet, en aning misstänksam var hon till en början men så småningom vaknade vår lilla fisk till liv och det var hopp och plask i vattnet :)


Far och dotter på väg ut i vattnet, spännande! Kameran gick het under A:s första kontakt med havet och bara jag skrivit detta inlägg ska jag lägga in några av fotografierna i det digitala fotoalbumet jag håller på att göra åt henne. Fyller i med fotografier vartefter så att projektet inte ska bli oöverkomligt... 


|| image: paulaspalats.blogspot.com ||

2 kommentarer:

  1. Härlig sommarbild! Oj vilken värmebölja ni har. Är det varmt i vattnet också? Här är det kallt i vattnet, tyvärr. Vad fint med ett fotoalbum, alltid uppskattat med bilder från när man var liten. :)

    Ha en fortsatt fin kväll. Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Javisst, jag gillar den skarpt!
      Nu har värmeböljan börjat avta,
      "bara" kring 22-25 grader :)
      Vattnet är också varmt, drygt 20 grader,
      så man ska väl passa på och njuta så länge det varar!
      Hoppas vattnet blir varmare hos er också :)

      Tack detsamma!
      Kram, P

      Radera