Om takpanel och spotlights

Här har det varit tyst ett bra tag. Jag har haft fullt upp med att njuta av det härliga vårvädret, att vara på rekreation med personalen i Helsingfors, att ha mina föräldrar och yngsta lillebror på besök med mera. Imorgon väntar en ny vecka (igen!) och för min del inleds den med två lediga dagar - så skönt! Valborgsmässoafton imorgon firar vi med att inviga vår nya grill med kära vänner och senare på kvällen ska vi samlas ett större gäng hemma hos ett par i vår bekantskapskrets.


Knäppte några bilder på badrummet tidigare ikväll. Väggkaklet är äntligen på plats, sånär som på den nedersta raden. M och "svärfar" har också spikat(/skjutit med spikpistol) paneltak men tyvärr hade vi inte förlängningsrör till ventilationsröret så därför saknas det fortfarande några längder... Som ni ser föll valet till sist på träfärgad takpanel (träslag: asp) och vi är sååå nöjda! Det finns knappt några kvistar alls i panelerna och det är precis så ljust som vi ville ha det. Jag kan varmt rekommendera! 

Spotlightsen i taket är också kopplade så sakta men säkert börjar man se hur det ska bli. På tal om spotlightsen så var de inte de lättaste att hitta men vi är inte de som ger upp i första taget! Så nu har vi LED-spotlights med vit sockel: våtrumsanpassade, dimbara och som går att vinkla. Allt i ett - och med ett fantastiskt sken! Dessutom känns det bra att veta att de endast tar 18 watt TILLSAMMANS... Ekonomiskt och miljövänligt på sikt :) Härefter blir det att kakla sista väggraden, foga väggarna, våtrumsskydda golvet och sedan kakla det. Åå det är så skönt när man ser att det går framåt!

Glada vappen och skön 1:a maj!

{ images: paulaspalats.blogspot.com }

3 kommentarer:

  1. Sidu, sidu! :D
    Hur bra som helst!

    Jaaa, gudars skymning...belysningen...*phust* Det är ett helt kapitel för sig... Kul att ni fick tag på det ni ville ha. :)

    Väntar med spänning på golv kaklet och fogningen + dina blogginlägg. Men det är nog som du skriver, njuter av varje fina vårdag. :)

    Kul att hälsningarna kom fram! ;)

    Kram<3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi är nöjda ;)
      Det är så skönt att ha takpanelen på plats,
      det var mycket som blev "undangömt" med det...

      Men som du skriver, belysning - huhu!
      Det finns så mycket att välja emellan...
      Men med "ett rum i taget" så blir det inte så många beslut på en gång!

      I helgen borde jag kunna visa bilder på golvet,
      om allt går som vi tänkt oss vill säga :D
      Men man kan ju hoppas!
      Kram<3

      Radera
  2. Vad fint det ser ut att bli! Så snyggt med vita spotlights!

    Hoppas allt är bra! Ha en fin dag. Kramar

    SvaraRadera