Om vårt nyår

{ vår nyårsmeny }

Vi skålade in det nya året hos ett par kära vänner till oss. Värdinnan är faktiskt en av mina äldsta och bästa barndomskompisar :) Tyvärr hade värdparet varit krassliga en tid och ett tag var det nära att våra nyårsplaner skulle gå i stöpet. Lyckligtvis var de feberfria på själva nyårsafton men förståeligt nog kände de sig inte riktigt 100 %, därför tog jag och min väninna H beslutet om att vi ordnar med mat och tilltugg. Sagt och gjort, H förberedde förrätten (räkcocktail och tunnbrödsrulle) och efterrätten (havtornscheesecake). Fantastiskt gott! På plats tillredde vi sedan huvudrätten (inbakad nöt inre filé, gräddpotatis, glaserade morötter och spenat/ruccolasallad). Åå det blev så lyckat, och mätta blev vi också ;)

Tack NI för ett fantastiskt nyår! 

---

Idag har jag kickat igång det nya året med årets första arbetsdag. Det var få barn på plats så det blev mycket kvalitetstid med dem, dessutom påbörjade jag och min kollega ett projekt, nämligen att rensa ur leksaksförrådet. Jag undrar när man senast gått igenom sakerna därinne, för det fanns en hel del "skräp" i mina ögon. Vi fortsätter imorgon och förhoppningsvis har vi det färdigt inom ett par dagar! Idag har det även kommit SNÖ, så underbart! Äntligen känns det en aning ljusare och barnen har lite nytt att göra när vi är utomhus. 

Nu ska jag socialisera mig med M en stund. Eventuellt slå mig ner i soffan med en tidning, 
känner mig lite dåsig efter veckoslutet kombinerat med dagens 8-timmars jobb.

2 kommentarer:

  1. Mmm, vad gott det ser ut!

    Hoppas du har en fin kväll
    Kram /Linda

    SvaraRadera
  2. tack för kommentaren, paula - jag har faktiskt varit inne och tjuvkikat på din nya (?) blogg, men det här med att kommentera och lämna några spår efter sig, det ska jag ännu bli muchos bättre på :) ditt nyårsfirande verkar ha varit trevligt, och nyårsmaten ser ganska så sjukt god ut! förrätten är himla fint uppdukad!

    SvaraRadera