Om påskens bravader

Tänkte bjuda på en liten sneak peak på vårt blivande badrum. Vad tycker ni om det? Stig in genom den nya vita dörren så får ni se vad vi gjort under påskledigheten...


I vårt underbara 1980-tals hus är det mörkbruna dörrkarmar och (golv- & dörr-) lister. Dörrarna i sin tur har en ljusbrun träliknande yta. Sakta men säkert tänker vi byta ut samtliga dörrar och här ovan ser ni dörren in till badrummet, en vit slät dörr! Handtag och lås har vi valt att återanvända från de gamla dörrarna, lite recycling skadar aldrig... 


Här har ni nu klivit in ett steg i vårt blivande badrum. M och "svärfar" har varit duktiga med att kakla och kommit en bra bit på väg. Äntligen kan man föreställa sig hur det ska bli! Till höger i bild kommer en "tvättdel" med tvättmaskin och torktumlare, bakom den korta väggen kommer duschen och snett mittemot (utanför bild) är dörren in till bastun (även den ny, tidigare en i kompakt trä; och nu en grå rökfärgad glasdörr). Till vänster kommer toalett och lavoar. Och javisst ska fönstret bli vitt!

Det är lite synd att vardagen tar vid igen imorgon, det skulle vara roligt att fortsätta i samma takt! Men allt har sin tid... I övrigt har vi firat påsk med god mat i gott sällskap. Igårkväll hade vi gäster i form av guddotter med föräldrar. M och A invigde utebastun medan vi "tjejer" förberedde räksmörgåsar och ostbricka. Vilket tog sin lilla tid då lilla M charmade oss totalt ;) Sammanfattningsvis har det varit en BRA påsk!

{ images: paulaspalats.blogspot.com }

4 kommentarer:

  1. Vad kul att få tjuvkika lite på vad ni gör! Ser ut som det kommer bli riktigt snyggt, fint med stora kakelskivor tycker jag!

    Förstår att ni bara vill fortsätta jobba så ni blir klara men det gäller att ha tålamod ;-)

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Snyggt jobbat! Ser fram emot att skaffa hus själv och få renovera lite :)

    SvaraRadera
  3. Oj, va duktiga ni har varit!
    Vill också kakla badrum snart... ;)

    Så trevligt att ni fick en fin påsk! :)

    Kram<3

    SvaraRadera
  4. Åh, det verkar ju bli jättebra!

    SvaraRadera